Vil du bli en .NET ninja-spillet


tirsdag 6. januar 2009 .net ninja Spill Diverse prosjekter

Jeg er i ferd med å planlegge et lite Vil Du Bli En .NET Ninja spill. Jeg tenkte det skulle være et Vil du bli en milionær-lignende spill i WPF - som en liten demo-applikasjon. Kanskje det kunne være noe som var gøy å spille f.eks. i pizzapausen på NNUG.

Men jeg hadde satt pris på litt hjelp. Jeg trenger noen som har lyst til å lage noen spørsmål. Kan du tenke deg å bidra? Det spiller ingen rolle hvor mye du orker - send meg bare en liste med så mange du har lyst til. Fem spørsmål er helt greit. 500 er umenneskelig.

Hvert spørmål må være en forholdsvis kort setning, og ha fire, korte svar, hvorav kun ett er riktig. Og vi bruker engelsk - det er det greieste.

Bruk Excel eller lignende med én kolonne for spørsmålet, kolonne 2 for riktig svar, og kolonne 3 til 5 for tre gale svar. I kolonne 6 er det fint om du kan oppgi vaskelighetsgrad: 1 = banalt enkelt, 2 = sånn passe vanskelig, 3 = veldig vanskelig.

questions.png

Spørsmålene kan omhandle alt du mener en .net ninja bør vite - om .net rammeverket, om programmering generelt, om verktøy man bør kjenne til osv.

Send spørsmålene til torbjorn punktum maro alfakrøll gmail punktum com. Jeg blir deg evig takknemlig, og du vil bli kreditert i spillet!


comments powered by Disqus