Julekalender i WPF


søndag 14. desember 2008 Diverse prosjekter

Hvert år lager Lene og jeg julekalendere til hverandre. Hva sier du, gjør ikke du sånt for kona di? Ta deg sammen da mann!

Vi synes uansett dette er en fin tradisjon, og hvert år forsøker vi å finne på noe litt nytt. Så i år valgte jeg å laget et lite julekalenderprogram til Lene. Dette er faktisk mitt første forsøk på å lage et brukergrensesnitt vha Windows Presentation Foundation. Jeg gjorde ikke noe spesielt avansert, men det ble nå litt kult likevel. Her er et par skjermbilder.

julekalender1.Png  julekalender2.Png

Tror forresten ikke jeg har nevnt det før: Lene har også en blog. Hun blogger om hobbien sin på Creativity Pursuite. Hun blir sikkert glad om du tar en titt og legger igjen en hilsen.


comments powered by Disqus