the contiki strip


fredag 26. september 2008 the contiki strip

Tegneserie nummer 8 er sluppet i dag - du kan som vanlig se den på contikistrip.kjempekjekt.com. Jeg twittet litt om dette i dag morres, og fikk bra tilbakemeldinger. Rune Grothaug, numero uno i MSDN Norge, valgte f.eks. å blogge om stripen, og lovet at saken også skulle dukke opp på MSDN Norge sin startside, siden nyhetene der synkes mot hans RSS (saken har ikke dukket opp enda - venter i spenning).

Jeg har også endelig valgt å publisere the contiki strip på nettserier.no. Dette er et sted hvor norske tegneseriespirer kan publisere stripene sine, og selv om kvaliteten på det som ligger der er variabel, så er det godt med besøk. Jeg har valgt å starte med stripe nummer 1, og så publiserer jeg (automatisk) en ny stripe annenhver dag til jeg går tom.

Stripen har fått litt blandet motagelse på nettserier.no, men det blir uansett spennende å følge med på responsen.

Fant forøvrig igjen the contiki strip på stackoverflow.com, hvor Jeff Atwood (Coding Horror) stilte spørsmålet: Hva er din favoritttegneserie om programmering. Kult!


comments powered by Disqus