Har startet Open Source prosjekt


onsdag 26. mars 2008 Diverse prosjekter

TFE.jpgKollega Halvard og jeg har startet et open source prosjekt på CodePlex som vi har kalt The Forecast Exchange.

Dette kommer til å bli en løsning hvor brukere kan kjøpe og selge aksjer i påstander for å vurdere hvor sansynlig det er at påstanden blir sann. Planen er å ta løsningen i bruk internt i CMA Contiki, og første release er planlagt til å komme 1. mai i år.

For mer info kan du ta en titt på prosjektsiden
codeplex.com/theforecastexchange.

Erfaringen med CodePlex er forøvrig veldig bra - prosjektsidene gir deg akkurat det du trenger for å adminstrere et lite utviklingsprosjekt. Microsoft har i tillegg basert tjenesten på Team Foundation Server, hvilket innebærer at vi får en tett integrasjon med kildekontroll-systemet og arbeidsoppgaver rett i Visual Studio. Meget profesjonelt.


comments powered by Disqus