Hvordan vil du ha det på jobben?


tirsdag 29. januar 2008 Jobb

Jiibe er en skikkelig kul webside som lar deg finne ut hvilken jobbkultur du trives i. Du svarer på endel spørsmål og Jiibe forteller deg hvordan du passer inn der du jobber i dag, samt tips til hvordan det burde være der for at du trivdes bedre.

Testen er morsom og ganske interessant. Jo flere spørsmål du svarer jo mer presist blir resultatet.

Her er Contiki's status på Jiibe (i skrivende stund):

contikiJiibe.jpg

og her er mine preferanser:

myJiibe.jpg

Jiibe kan også fungere som et verktøy for bedrifter, hvor de kan finne ut hva de ansatte synes om dem. Alle ansatte som besvarer spørsmål påvirker firmaets profil. Så hvis noen av mine kollegaer leser dette, registrer dere på Jiibe.com og fortell ledelsen hva du synes om dem. For oppdatert Jiibe-info om Contiki, se her!


comments powered by Disqus