Tiårets beste fotballkamp!?


onsdag 26. desember 2007 Off topic

Jeg tror jeg så samtlige Brann-kamper i gullsesongen, men utover dette ser jeg svært få fotballkamper. Etter å ha begynt å spille Fantasy Premier League har jeg derimot blitt litt mer interessert i engelsk fotball også, og med fire serierunder rundt jul og nyttår må jeg jo se noen kamper.

Så i dag - på selveste boxing day - satte jeg meg ned for å se Chelsea vs. Aston Villa. Og herreguud for en kamp! Etter å ha bølget frem og tilbake igjen og igjen endte kampen, et fyrverkeri som inneholdt ALT, med poengdeling og resultatet 4-4. Aston Villa, som fortsatt bare har tapt én kamp på bortebane i år, imponerte stort.

Kommentarene fra CANAL+ studioet var at dette kanskje var den beste kampen de noen gang hadde sett, og at det i alle fall var en kamp som det bare kommer én av i tiåret. Jeg er ganske fornøyd med valget av kamp må jeg si :)

Obi-Akpere eier rettighetene til bildet.


comments powered by Disqus