Ikke noe atomprogram i Iran


tirsdag 4. desember 2007 Off topic

islam.jpgUSA's etterretningstjeneste melder nå at Iran avviklet sitt program for å utvikle atomvåpen i 2003, og at det er svært lite sannsynlig at programmet er gjennopptatt. Iran har altså ingen planer om å lage atomvåpen!

Dette er gode nyheter, for selv om det ikke er mye jeg er enig med Bush om, så delte jeg hans bekymring om akkurat dette. Hvis Iran skaffer seg tilgang til slike masseødeleggelsesvåpen vil det trolig være raskeste vei til 3. verdenskrig. Det er kanskje ikke politisk korrekt å si dette, men jeg synes Islam og atomvåpen passer utrolig dårlig sammen.

Det som overrasket meg mest om dette var likevel at rapporten var et sammarbeid mellom USA's 16 spionorganisasjoner. 16!!!

I Hollywoodfilmene har vi CIA og NSA, og så blir vi alltid overrasket når noen viser seg å være fra et annet agency. Vi går alle rundt og missstenker USA for å ha et tredje.., men nå viser det seg altså at man har 16. Som de er villige til å informere verden om. Herlighet, tenk hvor mye dobbeltarbeid dette fører med seg.


comments powered by Disqus