Nytt fotoalbum


tirsdag 27. november 2007 kjempekjekt.com

flickr.jpgJeg er nok litt seint ute, men nå har jeg endelig fått meg fotoalbum på Flickr.com. Det "kjempekjekke fotoalbumet" er historie, og vil snart bli fjernet.

Flickr var en av de første Web 2.0 applikasjonene, og er i løpet av de siste par årene blitt en de facto standard for å spare på og dele bilder på nettet. Det er på høy tid at også jeg tar i bruk denne kanalen.

Jeg har vært syk en ukes tid nå, og har da ligget i sofaen og overført nesten 800 bilder til min flickr-konto. Er du interessert i bildene mine så er adressen min http://flickr.com/photos/kjempekjekt/. Hvis du er glad i RSS så har jeg også en feed med mine oppdateringer på flickr.

Jeg har jobbet litt med å strukturere bildene mine. Det høyeste nivået kalles samlinger/collections. Er du en av dem som var med da Lene og jeg giftet oss så kan du jo ta en titt på bryllupsamlingen.

Nivået under samlinger kalles sett. Det mest aktuelle settet akkurat nå er kanskje TechEd 2007 settet, så ta gjerne en titt på det.

Og så er det veldig gøy med "tags" da. Det har vi selvsagt på Flickr også, og jeg forsøker å tagge bildene mine, selv om det er litt overveldende å gjøre det med nesten 800 bilder på en gang. Eksempler på tags: Fussball, singstar og smokingpipe.


comments powered by Disqus