Contiki Tech Forum over for denne gang


onsdag 26. september 2007 Jobb

CTF_small.jpgDe siste seks dagene har vi i Contiki R&D vært opptatt med the Contiki Technical Forum 2007. Utviklerne vi har i Ukraina kom over til Norge, og vi har hatt masse, spennende sesjoner om bl.a. kommunikasjon, scrum, og om produktpakken vår og veien videre.

Vi hadde også endel tekniske tema som hvilke teknologiske sprang vi skal foreta i årene som kommer, en del om unit testing, og noe om hva som er nytt i .net 2.0 (ja, de fleste av oss er fortsatt nødt til å jobbe med 1.1).

I helgen bodde vi på rorbu i Øygarden, og fikk blant annet dra på en flott seiltur hvor vi alle fikk lære om og prøve ut hvordan seiling egentlig fungerer. For flere av ukrainerne var dette første gang de var i en båt. Og på søndags ettermiddag dro vi på Brann stadion og så serielederne knuse Odd - det var også en opptur :)

Så nå er det bare å si tusen takk for denne gang! Og en spesielt stor takk til Jon Arild for glimrende planlegging av hele konferansen. Nå gleder jeg meg noe enormt til helgen, for jeg trenger å samle litt krefter igjen :)


comments powered by Disqus