Stardust premiære 21. september


onsdag 15. august 2007 Off topic

stardust_cover.jpgStardust, filmatiseringen av Neil Gaimans roman med samme navn (som jeg har anmeldt her), har ifølge IMDB premiære i Norge 21. september. Og med 8,4 stjerner virker det som om dette kan være en bra film også.

I rollelisten finner vi blant andre Clair Danes (Angela Chase, Romeo + Juliet), Michelle Pfeiffer, Ricky Gervais (The Office) og Robert De Niro, og Ian McKellen (Gandalf) har fortellestemmen. Her blir det eventyr for alle penga; onde hekser, flygende pirater, modige prinser, snakkende trær og en Espen Askeladd.

Se også den offisielle filmsiden: stardustmovie.com. Og traileren ser du på filmweb, men ikke hvis du allerede vet at du vil se filmen, for som vanlig får du se alt for mye.


comments powered by Disqus