Tidsklemma


tirsdag 14. august 2007 Jobb NNUG

nnug.jpgJeg kommer til å holde mitt første foredrag for NNUG i Bergen på nestkommende brukergruppemøte som holdes 29. august.

Forelesningen har jeg kalt "Tidsklemma", og jeg vil snakke om internasjonalisering av distribuerte systemer i forhold til tidssoner. Jeg baserer det først og fremst på egne erfaringer, og presenterer ulike strategier for å implementering. Utgangspunktet mitt er at tidssoner er noe herk, men at det finnes løsninger det går an å leve med.

Det skal også bli tid til noen demoer. Jeg kommer til å kode noen ASP.NET kontroller, og bruke bittelitt AJAX, men selve foredraget er rettet mot alle utviklere av distribuerte systemer, ikke bare web-folket.

På samme møte kommer også min tidligere sjef, John Arthur Berg fra it's learning, til å holde et foredrag. Han vil snakke om Software as a Service (SaaS), et område han har enorm erfaring fra.

Så jobber du med eller er interessert i .net så er det kjempekjekt om du registrerer deg og tar turen innom siste onsdagen i måneden.


comments powered by Disqus