Er du lykkelig på jobb?


torsdag 9. august 2007 Jobb

happymanifesto.jpg

De fleste ønsker vel å ha det gøy på jobb, men ofte går vi rundt og irriterer oss over ting eller blir stresset av oppgaver vi aldri får gjort osv. The Chief Happiness Officer er bloggen til Alexander Kjerulf, som har som jobb å hjelpe bedrifter bli fantastiske arbeidsplasser - for å hjelpe både de ansatte, kundene og bunnlinjen.

Han har også skrevet boken Happy Hour is 9 to 5.

"I was so excited when reading this book that at one point I stopped, ran downstairs and bought 4 more copies for my senior managers. Read it, it's fantastic, it'll revolutionize your business."
- Gene Fowler, CEO of Fatkat Studios

Men også bloggen inneholder en masse tips og ideer til hvordan man får det bedre på jobb, og anbefales på det varmeste. Og hvis du synes dette er interresant; her finner du Alexanders Happy At Work Manifesto!

Have a Happy Day!


comments powered by Disqus