10 ting jeg skal gjøre i ferien


torsdag 12. juli 2007 Off topic

Nå er det bare to dager igjen på jobb før ferien begynner. Tenkte jeg skulle lage en liste med sommerferie-forsetter, og her er den:

  1. Slappe av!!! Jeg er ganske bedagelig anlagt, så tempoet skal holdes så lavt som mulig. En uke tilbrakt på hytta blir veldig bra, uansett værforhold. Kanskje fiske. Rett og slett være offline.
  2. Sove lenge med god samvittighet.
  3. Høre på reiseradioen. Hvis jeg ikke sover med god samvittighet på den tiden av døgnet da.
  4. La mobilen bare ringe og ringe hvis noen fra jobben forsøker å få tak i meg...
  5. Unne meg selv og kona noe godt! Det blir storbyferie, og vi kommer til å nyte det til fulle: shopping, restauranter, øl, spa, kino, tivoli m.m.
  6. La "besteforeldrene" passe hunden.
  7. Lese! Lese science fiction! Kjøper nok en bok eller to første dagen i ferien. Har ikke bestemt meg for hva det blir, men vurderer å prøve meg på nok en Philip K. Dick klassiker. I så fall blir det The Three Stigmata of Palmer Eldritch.
  8. Og når lesingen gir meg mange, nye ideer skal jeg overse dem og huske på at jeg ikke er (og aldri kommer til å bli) forfatter.
  9. Spille spill. Kanskje jeg endelig kan få prøvd meg på Settlers?! Ellers blir det nok Risk, Monopol og kortspill.
  10. Lage et foredrag til neste NNUG samling. Tenkte å lage noe erfaringsbasert, noe om et eller annet problem jeg har jobbet med i det siste.., og da blir det nok kanskje noe som kombinerer tidssoner og AJAX. Er du en .NET utvikler i Bergensområdet så kan du registrere deg her for å få melding om kommende NNUG-møter.

Den siste der passer kanskje ikke helt inn, ligner nok mer på jobb enn ferie, men det er noe jeg bare må få gjort er jeg redd.


comments powered by Disqus