Sist sett på kino: Next


søndag 20. mai 2007 Off topic

next.jpgVi har akkurat vært på kino og sett Next, Nicolas Cage's siste film, og den var knakende bra (jeg har skrevet om denne filmen på SF bloggen tidligere)! Tematisk ligner den på Minority Report, en annen film som også er basert på en historie av stormester Phillip K. Dick. Men den er satt til nåtid, og minner derfor kanskje mer om Deja Vu - bare at den svært så urealistiske ormehull-teknologien er byttet ut med en paranormal evne til å se to minutter inn i fremtiden.

Ikke bare er historien veldig bra (vet ikke hvor godt den følger orginalen, har ikke lest den), men måten hovedpersonens evner er oversatt til det visuelle mediet er også top notch, og Cage passer perfekt i rollen. Sitter igjen med følelsen av funnet en ny Memento, selv om dette er mer action og Hollywood enn den var.

Har du lyst på en underholdende action-flick som også får deg til å tenke så kan jeg anbefale Next på det sterkeste. Men gå og se den nå, for den blir sikkert ikke værende på kino så veldig mye lengre.


comments powered by Disqus