Hva skjer 'a?


søndag 20. mai 2007 Off topic

Et lite blogginnlegg i dagbokformat...

Det har skjedd en del ting jeg skulle ha blogget om i det siste, men har ikke hatt overskudd. Har vært syk i én uke nå - har tenkt meg på jobb i morgen, men er ikke helt i toppform.

For eksempel skulle jeg fortalt om utdrikningslaget til Bård; en skikkelig bra dag med paintball, hav-rafting og grillfest. Strippingen sto Bård for helt selv. Og i går så giftet Bård og Elin seg.., gratulerer så mye, dere kommer til å få det fint sammen!

Ellers da.., jo, jeg kan fortelle at jeg har blitt hekta på Tekken igjen. Jeg fikk Tekken 5: Dark Resurrection til PSP av Tommy & Co (svigerbror m/familie) til 31årdagen, og det er like avhengighetsskapende som før.

Og så har jeg sittet og progget litt også mellom febertoktene.., lager en alternativ MSN messenger som blant annet vil ha automatisk meldingssvarer som vil simulere meg når jeg ikke har tid til å svare selv. Blir spennende å se om noen merker forskjell :)

Til slutt kan jeg nevne at jeg har en liten håndfull utkast til bloggposter liggende som jeg snart må innse at det aldri kommer til å bli noe av: En om estimering av utviklingsoppgaver, en om den asiatiske myten Death by electric fan, og ikke minst en lengre artikkel om ting som irriterer meg.

...jeg vil likevel til slutt nevne én ting som irriterer meg grønn: HVORFOR I H3LV3T3 MÅ KINOTRAILERE FOR TIDEN PÅ DØD OG LIV VISE ALLE HØYDEPUNKTENE FRA FILMENE DE REKLAMERER FOR? Bare den siste måneden er det flere filmer jeg har bestemt meg for å ikke se, ikke fordi jeg ikke tror de er bra, men fordi jeg føler at jeg har sett dem allerede - i komprimerte to-minutters versjoner. Åhh, det er irriterende det!!!


comments powered by Disqus