Facebook-bølgen


fredag 27. april 2007 Off topic

Facebook har jo tatt helt av her i landet, og det helt plutselig. Sjelden ting som dette får så mye oppmerksomhet i media - var en av toppsakene på nyhetene denne uken til-og-med. Web 2.0 fenomener er en del av min hverdag som webutvikler og computer geek, men nå snakker vi jo om at halve Norge vet hva dette er for noe.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bli med selv.., er jo ikke den som vanligvis følger strømmen. Jo flere som er med, jo mer sansynlig er det at jeg finner på noe annet. Liker nettverk som Linked-In bedre. Men på den andre siden trenger jeg all hjelp jeg kan få til å holde kontakten med gamle og nye venner, så jeg bestemte meg til slutt for å gi det en sjangse...

Direktelink til profilen min her!


comments powered by Disqus