Contiki Forum 2007 og oppdatert hjemmeside


onsdag 18. april 2007 Jobb

contikiforum.jpg

CMA Contiki (det er der jeg jobber det) arrangerer om kun kort tid Contiki Forum 2007 i Oslo. Skulle du være interessert i et av verdens beste produkter for å administrere kontrakter så bør du kanskje melde deg på?! Men trolig leser ikke den typen mennesker denne bloggen...

I forbindelse med forumet har Contiki også pusset opp sin tidligere noe tragiske hjemmeside. Hva synes dere om flash filmen? Småbråkete, plagsom og tacky eller informativ og tøff?

Jeg hadde håpet vi kunne fått til noe som passet med vår nye designprofil, sånn som Contiki Forum siden (se tidligere link), men det får bli fase 2. Foto'ene som er brukt rundt om kring på siten liker jeg spesielt dårlig - det ser masseprodusert ut og gir ikke et profesjonelt uttrykk.

Det som er bra er at det nå går an å navigere på siden, få et inntrykk av hva CMA Contiki er for noe og muligens også finne frem til det man er på jakt etter. Generelt er det veldig bra at man har tatt initiativ til å gjøre et løft på web, og jeg håper man er villige til å fortsette å utvikle siden.


comments powered by Disqus