Slutt på blindsoner


onsdag 21. mars 2007 Off topic

Jeg skjønner ikke at jeg ikke har gjort dette før. Vel, det er vel bare sånn at også jeg av og til blir blendet av Etablerte Sannheter. Men takket være guru Scott Hanselman har jeg nå sett lyset; det er ingen vits i å ha blindsoner når man kan justere speilene i bilen slik at man kan se alt!

Er du en stor bilentusiast/fanatiker så er kanskje ikke dette noe nytt for deg, men jeg tror de aller fleste bilene i Norge har speilene akkurat sånn som jeg har hatt dem - med overlappende sidespeil og bakspeil. Ved å gjøre som Scott beskriver (se bildene under) så vil du alltid se medtrafikantene enten i bakspeilet, i sidespeilet, rett ut vinduet eller forran deg. Jeg har prøvd dette i et par dager nå, og for meg er det en aldri så liten revolusjon.

"Normal" konfigurasjon:

mirror1.jpg

Optimal konfigurasjon:

mirror2.jpg


comments powered by Disqus