Profilert .NET foreleser til Norge


lørdag 10. mars 2007 NNUG

weyer.jpgNNUG (Norwegian .Net User Group) har invitert Christian Weyer til å komme og forelese for oss .net utviklere i vår. Weyer er ekspert på design, arkitektur og implementasjon av distribuerte systemer i .net rammeverket.., og ikke minst; han er veldig dyktig på å lære det bort. Han er en av dem jeg har hørt mest positivt om etter TeckEd i Barcelona i fjor.

I følge leder'n i Bergen holder Weyer foredrag om WCF på:

  • nnug i Oslo, 29. mai
  • nnug i Bergen, 30. mai
  • nnug i Kristiansand, 31. mai

Som vanlig er alle som er interesserte velkomne til å delta på NNUGs møter, og hvis du er seriøs i forhold til hva du driver med så vil jeg nesten si at det denne gangen bør være obligatorisk å stille opp! Det har sansynligvis aldri vært noen mere erfaren .net foreleser i Bergen, og det kan bli lenge til neste gang også.

Hvis du ikke har gjort det fra før bør du registrere deg på nnug.no, slik at du blir holdt oppdatert om hva som skjer av .net akriviteter i din region fremover.


comments powered by Disqus