IQ test


tirsdag 20. februar 2007 Off topic

ADVARSEL: SELVSKRYT FØLGER!

premiummarker.gifJeg klarer ikke holde meg borte fra personlighetstester - særlig ikke etter at vi på jobben ble introdusert/utsatt for Jungs personlighetsanalyse (mer om det i en kommende post).

Fra tidligere har jeg fått konstantert at jeg er en mid-rank nerd, slightly loser, low-rank computer geek og totally smart. Og i dag, i mangel av noe bedre å gjøre, siden jeg ligger med influensa, fant jeg tid til å ta en klassisk IQ test.

Og ifølge Tickle er min IQ 136

This number is based on a scientific formula that compares how many questions you answered correctly on the Classic IQ Test relative to others.

Fornøyd med det resultatet. :) Særlig når jeg vet at kvotienten sjelden går over 150. Her er en vanlig beskrivelse av de ulike nivåene:

Descriptive Classifications of Intelligence Quotients
 
IQ Description % of Population
130+ Very superior 2.2%
120-129 Superior 6.7%
110-119 High average 16.1%
90-109 Average 50%
80-89 Low average 16.1%
70-79 Borderline 6.7%
Below 70 Extremely low 2.2%

Om min intelligenstype har Tickle følgende å si:

Your Intellectual Type is Visionary Philosopher. This means you are highly intelligent and have a powerful mix of skills and insight that can be applied in a variety of different ways. Like Plato, your exceptional math and verbal skills make you very adept at explaining things to others — and at anticipating and predicting patterns.

Husk det neste gang du forsøker å argumentere mot mine meninger ;)


comments powered by Disqus