5 ting du sikkert ikke visste om meg


onsdag 10. januar 2007 Off topic

Ja, så har også jeg blitt infisert av dette viruset da, og blitt oppfordret av Jon Arild til å poste fem ting dere sansynligvis ikke vet om meg:

  1. Rundt 6/7. klasse var jeg Redaktør i den egenproduserte avisen MØ-nytt.., dette var i skrivemaskinens tid. Det meste av innholdet ble klippet fra MAD, men venner og kjente kjøpte avisen likevel. Spy vs. Spy var et av favorittelementene. Dessuten tegnet jeg mye i gamledager, og jeg elsket å tegne av ting fra Python og andre kilder.
  2. Jeg har aldri hatt noe problem med å skille meg ut. Dette har bl.a. ført til at jeg av og til har valgt litt utradisjonelle klær, frisyrer og slike ting. Jeg var veldig tidlig ute med buzz cut, jeg har prøvd mohawk, jeg har hatt råttehale, hår-pisk og flippsjegg. Jeg har hatt grønt hår, blått hår og svart hår med lilla hanekam. Og jeg har brukt neglelakk i mange forskjellige farger.
  3. Siden jeg så min første Schwarzenegger film har jeg vært en trofast fan, og jeg hadde lenge veldig lyst på Arnolds muskler. Jeg synes det var dødsbra da han ble guvernør, og da det ble uttalt at han ble gjenvalgt - ikke fordi han var spesielt flink, men fordi California ikke hadde noen bedre kandidat - så storkoste jeg meg.

    muscles.jpg

  4. Jeg har trent ju jutsu og iaido, og har flere sverd hjemme. Jeg har også alltid vært glad i særoppgaver, og da vi på videregående skulle ha spesialoppgave i gym laget jeg en 700 siders "bok" om kampkunst. Det ble ikke tid til så mye annet den høsten :)
  5. Jeg skulle egentlig bli biolog! På innmeldingsdagen på universitetet hadde jeg alle kursene for de neste fire årene planlagt, og så for meg en hovedoppgave i human fysiologi. Heldigvis gikk det anderledes.

Og så skal jeg liksom sende dette bloggmemet videre til fem andre som også skal fortelle fem ting vi sansynligvis ikke vet om dem. Håper de tilgir meg. Mine fem er: John Arthur, Nils, Per C., Nicolas og Palo.


comments powered by Disqus