NNUG møte november vel gjennomført


torsdag 30. november 2006 NNUG

nnug.jpgI går var det NNUG møte igjen - for alle .net utviklere og interesserte i Bergen.

I første halvdel fortalte Jon Arild om erfaringer fra TechEd turen til Barcelona, og Øystein - en annen Contiki dude, som også var i Barcelona - fortalte litt av det han hadde lært om Windows Workflow Foundation (WF).

Denne gangen møtte også ex-kollega Asle opp, og under pizza-pausen fikk vi diskutert masse spennende. Jeg håper flere fra it's learning dukker opp etterhvert som det blir mer liv i NNUG igjen.

Etter pausen hadde John St, Clair - seniorutvikler og teknsik arkitekt hos Reaktor - et foredrag med demoer om Windows Communication Foundation (WCF). Demospøkelset dukket selvsagt opp, men det var ganske bra likevel. Spesielt viste han den innebygde funksjonaliteten og tilhørende verktøy for meldingslogging, tracing, performance monitoriering og WMI integrasjon, og dette var meget imponerende.

Jeg må igjen oppfordre alle som interesserer seg for .net i Bergen og omegn om å melde seg inn og delta på de månedlige møtene. Og hvis du allerede er medlem så kjenner du sikkert noen som ikke er det.., få dem med da vel! Jo flere vi er, jo bedre blir både det faglige innholdet og den sosiale nettverksbyggingen.


comments powered by Disqus