OktoberFuß


tirsdag 31. oktober 2006 Jobb

I går ble OktoberFuß cuppen avholdt i Contiki's lokaler. Oppmøtet var bra og det ble mange spennende oppgjør. Halvard stilte som sterk favoritt etter en klar seier i serien.

I første semifinale møtte Halvard Barnung, som fikk andreplassen i serien (på en glimrende målforskjell). Men Barnung knuste seriemesteren med sifrene 10-8 og 10-3.

Andre semi stod mellom meg selv og Øystein. Jeg slo først ut Solheim i kvarten med 10-9 og 10-9, og Solheim var ikke særlig fornøyd med det. Øystein ble egentlig slått ut i kvarten av Halvard i et like tett oppgjør, men rekvalifiserte seg mot Jon Arild. Og i semifinalen ble han rett og slett for hard for meg, og jeg tapte 10-7 og 10-5.

Det måtte spilles tre runder i både finalen og bronsefinalen - meget spennende oppgjør begge to. Men Barnung trakk til slutt det lengste strået, og kåres dermed fortjent til Cupmester i Contiki's OktoberFuß. Øystein fikk sølv, Halvard bronse og selv fikk jeg den sure fjærdeplassen.

Ellers spilte vi endel kamper med tre mot tre spillere - og det kan vel sies å å ha vært kveldens høydare. Det luktet svette rundt Fuß-bordet etter de kampene.

Noen litt uklare bilder fra kvelden finner dere her..


comments powered by Disqus