Cranky Geeks


lørdag 14. oktober 2006 Podcasts

crankygeeks.jpgDet finnes mange rare podcasts og videocasts du kan bruke tiden din på, og mange av dem er gode alternativer til radio og TV. Selv bruker jeg ikke så mye tid på slike ting egentlig, men jeg har fått med meg at Cranky Geeks er et av disse showene som man bør få med seg.

Cranky Geeks et meget underholdende, ukentlig videocast om internett, teknologi og andre ting jeg interesserer meg for. Jeg så nettopp gjennom episode nummer 30 - med Neil Gaimen som gjest - hvor de snakket om skriveteknikker, bokens fremtid kontra elektroniske bøker, publisering av bøker online m.m.

Showet er amerikansk, og man blir avbrutt et par-tre ganger med kortere reklamepauser, men verten John C. Dvorak virker som en smart fyr som det er gøy å høre på. Jeg setter gjerne av en halvtime i uka hvis kvaliteten på denne episoden var representativ for resten.


comments powered by Disqus