Søndagstur opp på Kolbeinsvarden


søndag 1. oktober 2006 Off topic

I dag tok jeg med meg Samantha på en skikkelig fjelltur. Vi har vært oppe på Kolbeinsvarden en gang tidligere - men det er lenge siden, og jeg hadde glemt hvor slitsomt det var.

Samantha dro meg bokstavelig talt både opp og ned fjellet, så tempoet var høyt hele tiden. Vi brukte ca tre kvarter opp til toppen - og var ute i over to timer. Det var mye søle, og sleipt mange steder, men været var utrolig fint. Og oppe på varden hadde vi flott utsikt utover hele distriktet.

På vei ned gikk jeg meg vill, men heldigvis har Samantha en fantastisk nese - og når hun fikk lede an så fant hun raskt tilbake til stien. Er du interessert i å ta en nærmere titt på bildene fra turen så kan du bare klikke her!

Nå er jeg utroooooolig sliten! Føler meg som en 80-åring som har vært på joggetur. Måtte til og med sove middag i dag. Men det føles helt fantastisk å gå ute i naturen, særlig sammen med menneskets beste venn.


comments powered by Disqus