Venner som blogger


mandag 25. september 2006 Jobb

Siste uken har to av mine venner begynt å blogge. De har begge bestemt seg for å skrive på engelsk, og begge vil først og fremst skrive om saker og ting knyttet til jobben.

Jon Arild har vært en god venn helt siden barneskolen, og er i dag kollega i CMA Contiki. Hans nye blogg finner du på www.torresdal.net, hvor han vil skrive om programmering og systemarkitektur. Jonna er også styremedlem i NNUG (Norsk .NET User Group), så det vil sikkert dukke opp endel informasjon om hva som skjer i .NET biljøet i Bergen på webloggen hans.

(PS: adressen til Jon Arild er oppdatert...)

Bård er en kompis fra studietiden. Som systemutvikler og konsulent er han opptatt av Agile development, og på privaten er han opptatt av amerikansk fotball - så da er det naturlig at du vil finne en lett blanding av disse to temaene på bloggen til Bård, som han har kaldt Coffee with Brad Storm (Brad Storm er trolig det nærmeste amerikanerne kommer til Bård Strøm). Adressen er bradstorm.com/me.

Lykke til med bloggene begge to..!

Utenom disse har jeg få venner eller kjente som er særlig aktive på blogfronten, men i it's learning hadde jeg noen kollegaer som driver med slikt - så jeg tenkte jeg skulle nevne dem også.

  • John Arthur Berg var sjefen min i it's learning. I jab's joblog skriver han mye fornuftig om erfaringer fra elærings og ASP/SaaS bransjen. Han har også en privatblog og en matblog.
  • Helge Hannisdal er utviklingssjef i it's learning, og har en blog på blog.hannisdal.com. Han har ikke vært så veldig aktiv i det siste, så han må skjerpe seg!
  • Nils Hjelmervik jobber i kurs og kompetanseavdelingen, og bloggen hans har adressen nilsh.blogspot.com. Han skriver litt om elæring og andre ting som opptar ham.

comments powered by Disqus