Ny iskaffe


søndag 17. september 2006 Off topic

nescafe.jpgI går kom jeg over en ny type iskaffe (ny for meg i alle fall), NESCAFÉ Xpress. Jeg forsøkte Latte Macchiato varianten - beskrivelsen sa "for those who like their drinks to really slide down" - og den var skikkelig smooth. Veldig behagelig!

tine_iskaffe.jpgEgentlig er jeg helt avhengig av Tine sin iskaffe, men tror jeg kanskje har funnet i alle fall en god innbytter i Xpress. Nescafé drikken var ikke så tung (i magen) som tine sin ofte er.

Og den finnes også i flere varianter; selv om jeg tror jeg allerede har prøvd den beste, så må de jo forsøkes. De øvrige variantene er Café Latte, Choko Latte (for chokoholikere), Vanilla (kald men varm), Caramel Macchiato og Black (med all den gode smaken av ekte, sterk kaffe).


comments powered by Disqus