Sinsen Pub !!!


tirsdag 5. september 2006 Off topic

Lene, kona mi, er kort-gal! Det innebærer at hun bruker forholdsvis mye tid og penger på å lage kort - du vet; gratulasjonskort og denslags. Og dette krever mye utstyr: rubber stamps, eyelets, quick cuts, alcohol ink, you name it. Og i helgen var det stor papir og stempelmesse i Lillestrøm, så da måtte hun selvsagt reise dit.

Jeg var så heldig å få slenge meg på, og tok da en tur inn til Oslo for å hilse på gamle venner. Vi havnet på en nyåpnet (men likefullt sliten) brun kneipe ved navn Sinsen Pub. Her var det mange erfarne gjester, for å si det sånn, og det var stor humor da "Pappa Gunnar" (..eller hva han het) ville ta med Kristian ("valpen") på byn for å lære ham å drekke. En smule innpåsliten fyr.

Men han sa han hadde vunnet over 40 tusen den dagen, så kanskje vi skulle blitt med ham likevel?!

Jeg tok noen bilder, og dem finner du her. Morten satt og filmet det hele - han lovde å sende meg resultatet, så det er en mulighet for at det blir en oppdatering av denne posten :)

Og så må jeg bare få hilse til han fyren som satsa 1000 kroner på at Norge skulle tape landskampen - godt at du likevel håpte på seier!


comments powered by Disqus