VS 2003 Service Pack 1 - endelig!


torsdag 17. august 2006 Software/verktøy

Etter at vi har måttet jobbe i tre år i et buggy utviklingsmiljø slapp Microsoft nå på tirsdag endelig den etterlengtede Service Pack 1 til Visual Studio 2003.

Det var ganske morsomt hvordan jeg fant denne releasen faktisk. Det var Jon Arild som klaget seg over at Microsoft aldri kom med service packs til Visual Studio. Jeg mente derimot jeg hadde hørt noe om en service pack (trodde den var kommet alt jeg :) ), så da måtte jeg lete litt. Jeg fant et utsagn fra Microsoft skrevet i november i fjor, hvor de sa de ville lansere SP1 i april 2006. Den neste referansen jeg fant var derimot et nytt innlegg fra en av utviklerne - skrevet i Juli - hvor han sa at nå var de endelig ferdige, de hadde bare en runde til med testing - og lansering ville bli 15. august.

Hmmm, tenkte jeg, hvilken dato er det i dag? 16. august!!! Så hvor er SP1? Søk hos Microsoft gav ingen treff. Hmmm, tenkte jeg igjen, la meg forsøke en ting til. Jeg abonnerer på nyhetsbrev om nye releaser fra Microsoft; jeg åpnet den siste mailen, klikket på direktelinken til latest developer releases, og joda, den første releasen som ligger der er nettopp VS2003 SP1.

Utrolig morsomt at jeg skulle grave sånn etter denne pakken dagen etter lansering. Hadde jeg vært litt mer spirituell så hadde jeg ikke trodd at dette var en tilfeldighet!

Nå skal jeg installere snart - tror kanskje Jon Arild har gjort det allerede - og så får vi se om vi kan merke noen forbedringer!

Direktelink til VS2003 SP1
Direktelink til VS2003 SP1 Release Notes

Merk at man må ha den orginale installasjonspakken av VS2003 tilgjengelig under oppgraderingen.


comments powered by Disqus