Hattrick; jeg legger ballen på hylla


tirsdag 15. august 2006 Off topic

LuckyStrikers21.pngEn epoke er forbi. Hattrick er et fantastisk, online managerspill - kanskje det aller beste. Men etter å ha vært manager for fotballaget Lucky Strikers Ltd. i ganske nøyaktig fire år nå, så tror jeg det er på tide å dra inn årene, takke for meg og legge ballen på hylla.

Hattrick er en enorm sak. Mens jeg skriver dette er nesten 36 tusen personer fra hele verden logget på for å gjøre nødvendige justeringer på laget sitt, kjøpe/selge spillere, følge med på en kamp eller delta i det omfattende communityet rundt spillet. Bare Norge har f.eks. over 15300 spillere (tusen er logget på akkurat nå). Det svenske firmaet bak spillet har en enorm serverpark og trolig nordens beste erfaring med å hoste et stort ASP miljø.

Jeg tror kanskje jeg har holdt ut lengre enn de fleste kompisene mine, og avhengigheten har til tider vært stor, men den siste tiden (siste året) har jeg ikke helt funnet motivasjonen som er nødvendig for å guide laget gjennom en serie-kamp og en cup- eller treningskamp hver uke. Det er svært vemodig å gjøre det jeg må gjøre nå, men alt må ta slutt en gang. Akk, forgjengeligheten!

Strikers avslutter på 4. plass i V.2 (femte divisjon, avdeling 2). Her følger en liten oppsummering av resultatene disse fire årene:

  • Beste resultat i serie: 3. plass i fjerde-divisjon
  • Antall sesonger i fjerde-divisjon: 8
  • Beste resultat i femte-divisjon: 1. plass
  • Antall sesonger i femte-divisjon: 5
  • Beste cup resultat: slått ut i femte runde (tre ganger)
  • Total fortjeneste på salg av spillere: 13 millioner
  • Penger på bok p.t.: 68 millioner (er ikke konkurs akkurat nei..)

Er du ikke en Hattrick manager, sier du? Du finner spillet her!


comments powered by Disqus