Spar tid med Google


søndag 13. august 2006 Software/verktøy

google_accelerator.gifTakket være Google har jeg hatt 19 minutter og 48 sekunder mer tid til rådighet siste uken. På mandag installerte jeg nemlig Google Web Accelerator, et produkt fra Google Labs som får websider til å dukke opp raskere i nettleseren din.

Ifølge statistikk-siden til Web Accelerator har jeg siden mandag ettermiddag loadet tretusen-tohundre-og-syv websider. Dette har tatt totalt ca en komma to dager. Men takket være diverse teknikker som google-caching og pre-loading har det tatt 19,8 minutter mindre tid enn det ellers ville har gjort.

Og det beste er at Web Accelerator bare blir bedre og bedre etterhvert som du bruker den. Jeg gleder meg til å se det grønne feltet vokse.
google_accelerator_stats.gif

En komma to dager load time..., det høres ganske mye ut egentlig. Når vi bruker internett mye i jobb-sammenheng så kand det altså være verdt å installere dette produktet for å øke effektiviteten. La oss si at jeg har spart ca 10 av de minuttene på jobb denne uken. Hvis alle i avdelingen hadde gjort det samme blir det fort halv-annen time mer Effekt i uka - uten at det koster oss noen ting... Hvis alle browser nettet like mye som meg da (hvilket er noe tvilsomt).


comments powered by Disqus