Nytt og bedre liv - igjen!!!


tirsdag 11. juli 2006 Off topic

Treningsiveren går opp og ned, det har den alltid gjort, og det er sikkert mange som kjenner seg igjen i det. De siste par årene i Oslo var jeg veldig flink til å trene, og for ett år siden var jeg på topp både når det gjelder styrke og kondisjon (personlig topp vel og merke).

Det siste året har derimot først og fremst vært et eneste stort forfall. Samantha har dratt meg med ut på en god del turer, både gatelangs og i skog og mark, og selv om det har en viss effekt, så merker jeg at det nå absolutt er på tide å igjen gjøre noe aktivt for at kroppen skal ha det bra.

Jeg begynner derfor idag et nytt og bedre liv (hørt den før?) !

Seriøst, jeg mener det!!!

Detaljer om hvordan dette skal foregå vil (bør) komme senere, men jeg kan nevne at jeg og Samantha hadde en fin-fin joggetur i dagmorres - det var jo en fin start. Følg med på den spennende fortsettelsen...


comments powered by Disqus