Incinolet - eller Pyro-bæsj


tirsdag 2. mai 2006 Off topic

Advarsel: Inneholder dritt-preik!

I langhelgen var vi på den nye hytten til foreldrene mine på Utbjoa. Den var veldig koselig, og hadde et bra, inngjæret uteområde som Samantha kunne løpe på - utmerket!

En av tingene jeg var litt spent på var dassen. Jeg hadde hørt at de hadde et forbrenningstoalett, og syntes det hørtes litt skummelt ut. Det er ikke mitt førstevalg å sitte å gjøre sitt fornødne på en aktiv forbrenner.

INCINOLET:
Uses electric heat to reduce human waste to a clean, non polluting ash..

Første toalettbesøk gikk overraskende fint. Man plasserer et forvokst kaffe-filter i bunn av dassen, og så er det bare å sette igang på vanlig måte. Når man er ferdig trykker man ned på en pedal på siden, og "pakken" droppes ned i forbrenningskammeret. Til slutt trykker man inn en knapp her og en knapp der, og forbrenningen starter. 115 minutter senere er programmet ferdig (inkl. nedkjøling), og alt sammen er borte.

Andre besøk var litt skumlere: Når man skal gå på do kortere enn 115 minutter etter noen andre, blir man nødt for å droppe "kaffefilteret" - med innhold - ned i forbrenningskammeret mens forbrenningen pågår. Det var godt og varmt å sitte på boksen som duret og brummet under meg - en dass i rustfritt stål behøver ikke være kald. Jeg gjorde meg ferdig, reiste meg opp, plasserte foten på pedalen og trykket ned. Som for Keanu Reeves i djevelens advokat åpnet Helvetes Porter opp under meg, og med en skummel ffhupph-lyd ble "pakken" min ble sugd ned i et flammehav jeg sjelden har sett maken til. Noe av det råeste jeg har opplevd på do faktisk!

Det hører også med til helgen at Lene klarte å sette fyr på hele toalettet, men det er en annen historie...

insinolet.jpg


comments powered by Disqus