Påsken 2006


tirsdag 18. april 2006 Off topic

Kjære dagbok... ;-)

Så var påsken over for denne gang. Mye bra vær, mye dårlig vær, litt sykdom til tross - det ble en ganske fin ferie. Jeg fikk ikke lest så mye som jeg hadde trodd - derimot mottok jeg en pakke fra Komplett på onsdagen med diverse effekter til PSP'en, blant annet spillet Wip3out Pure. En titt på profilen min nå vise at jeg totalt har 9 timer og 49 minutter game play time. Jeg har kjørt 704 runder på diverse baner, tatt 47 gullmedaljer og blitt tildelt den passende tittelen "geek". Egentlig ganske greit å ha så bra oversikt over hva man bruker tiden sin på.

En oppsummering over hva som ellers skjedde i påsken:

Onsdag
Tur i skogen med Samantha; så The Inside Man på kino (anbefales)
Torsdag
Tur i skogen med Samantha; pinnekjøtt til middag; fikk besøk av Håvard og Jon Arild; gikk og bowlet (har i skrivende stund fortsatt vondt i fingrene)
Fredag
Vi tok med oss varm sjokolade, appelsiner, quick lunch og andre godbiter og koste oss på tur i Canadaskogen. Vel hjemme igjen grillet vi, før jeg dro på "forspiel" til Jonn Arild. Jeg var den eneste som ikke drakk, men tror de andre satte pris på å bli kjørt til byn :) Kjekt å treffe Trude igjen.., lenge siden.
Lørdag
Tur i skogen med Samantha (egentlig hadde vi planer om å dra til mamma og pappa på Bjoa, men Lene var ikke bra, så vi får ta det en annen gang); dro til Tommy og Grethe, hvor det ble mye Øl, Pizza, Buzz og Guitar Hero (se tidligere innlegg).
Søndag
Tur i skogen med Samantha (nei sier du det!); ellers ble dette en slacker-dag - film, PSP, lesing m.m.
Mandag
I dag skulle vi gå tur med Hilde og Sjako. Hilde foreslo at vi kunne ta en tur rundt STORAVANNET. Det er mange som går tur rundt STORAVANNET. Kanskje vi burde ha forhørt oss med noen av disse før vi la ut på denne rundturen rundt STOOOORAVANNET. Etter tre timer lurte vi på om vi måtte gi opp og snu. Heldigvis var det ganske bra vær - innimellom alle regn- og haggelbygene. For det meste var det bare overskyet. Men så åpenbarte det seg plutselig en orntlig grusvei - vi så til og med andre mennesker - og på mindre enn totalt fire timer var vi tilbake ved bilene. Det ble litt lengre enn planlagt dette; vi var alle enige om at STOOOOOOOORAVANNET fortjener navnet sitt.

Gleder meg allerede til påsken 2007!


comments powered by Disqus