Guitar Hero


søndag 16. april 2006 Off topic

guitarhero.jpg

Først kom joy sticken, deretter game paden. Pistolen har vi også hatt lenge. Og da rattet til playstation kom ble det ekstra gøy med bilspill. Men i de siste årene har vi opplevd mye bra inovasjon innen spill - spesielt i gadgets til playstation. Singstar ble jo en kjempehitt, eye toy og den derre dansematten er sikkert også gøy. Det er heller ikke så lenge siden jeg prøvde Buzz for første gang. Men i går fikk vi prøve noe helt nytt - Guitar Hero!

Med dette spillet følger det nemlig - ja, du gjettet det sikkert - en gitar! Prinsippet er omtrent det samme som singstar; du velger en sang, og så skal du følge "notene" og spille gitar til denne sangen. Spillet ble sluppet i USA i oktober i fjor, og har visstnok ligget på toppen av bestselgerlisten siden. Forrige uke kom spillet i butikkene her i Norge, og man tror dette kan bli en like stor hit som singstar. For oss gutta som har spilt luftgitar forran speilet siden vi var fem er det i alle fall en garantert slager. Anbefales!

Noen av låtene du kan spille...
  • Ace of Spades - Motorhead
  • Cochise - Audioslave
  • Bark at the Moon - Ozzy Osbourne
  • I Love Rock and Roll - Joan Jett
  • Killer Queen - Queen
  • Smoke on the Water - Deep Purple
  • Thunderkiss 65 - White Zombie

Høres ganske rocka ut, men jeg lover dette er et spill de fleste kan leve seg inn i - og nybegynnerterskelen er ikke særlig høy...

Les full review på
http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/guitarhero/review.html


comments powered by Disqus