En oppsummering av ukas viktigste saker..


tirsdag 28. mars 2006 Off topic Ruby

De mest interessant linkene som har poppet opp i min feed-leser de siste dagene..

Først, en historie som virkelig illustrerer hvor HÅPLØS IDIOT det går an å være. Her er linken til en mailutveksling om en feil-konfigurert webserver og trusler om å ringe FBI. LINK! Ta deg tid til å lese denne, det er helt utrolig...

Mere morro; jeg følger med på Dilbert bloggen, og i My Opinions Part II svarer Scott Adams på en haug med spørsmål fra leserne. LINK!

Rails versjon 1.1 ble lansert i dag. For dem som ikke vet det så er Rails webutviklings-rammeverket for Ruby (som ASP.NET for .NET plattformen) - og det er helt konge - en helt ny måte å bygge web på! En bunch med nye features for dem som liker AJAX, web services m.m. Installerte Rails i helgen, men nå er det altså på tide å oppgradere. LINK!

I'll take Static Typing for $800, Alex. er et interessant innslag i debatten rundt static vs. dynamic typing, noe jeg særlig har blitt interessert i etter at jeg har prøvd ut Ruby. LINK!

Here's an Idea: Let Everyone Have Ideas forteller om hvordan et firma har tatt inovasjon til nye høyder ved å gjøre intern ideskaping til et aksjespill. Noe å prøve ut - eller videreutvikle? LINK!

Så en liten video - har du lyst til å se noen sprettne folk så må du se Matrix Dance. LINK!

Og til slutt - du har kanskje sett det før, men dette historiske innslaget får meg alltid til å humre i skjegget. LINK!

...

Er du ellers interessert i å se hva jeg sparer på av linker, så finner du mine bookmarks på http://del.icio.us/tormaroe


comments powered by Disqus