Ville du vært homo i Europa eller USA?


fredag 17. mars 2006 Off topic

Leste et par nyheter i dag som har med homofile å gjøre. Ikke at det er et spesielt interesseområde jeg har, men den første nyheten var ganske morsom, den andre var bare tragisk, og sett i sammenheng blir det ganske interessant. Fox News rapporterer at imigranter til Nederland nå må bestå en test for å få lov å bli i landet - de må se en video av bl.a. to menn som skysser (og en toppløs dame).., og de må ikke bli for sjokkerte, da passer de ikke inn i liberale Nederland. MSNBC forteller samtidig om hvordan Bush strammer inn lovverket for de stakkars homofile i USA.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,188079,00.html
http://www.msnbc.msn.com/id/11858332/

Andre interessange linker på reddit i dag:

Som en som jobber med digital læring følger jeg i spenning med på MIT's 100 dollar laptop prosjekt. Hvis du ikke har hørt om det så er planen å gi alle barn i den tredje verden en laptop hver, og ingen mindre enn visjonæren Nicholas Negroponte står bak. I dag kan vi lese om at Bill Gates synes det hele er ganske tullete. Han fremstår derimot bare som en dårlig taper, etter at Larry Page (Google) har stått frem og støttet prosjektet.

Dagens illusjon finner du her! Har alti hatt sansen for sånne ting, og dette var en av de bedre.

Til slutt litt humor som samtidig øker selvtiliten: Why Geeks and Nerds Are Worth It er en kvinnes perspektiv på hvorfor man bør velge nerder :)


comments powered by Disqus