Blodhunden


onsdag 8. mars 2006 Off topic

Jeg må bare fortelle at i dag har Samantha gått spor for første gang. Vi gikk tur i skogen, og jeg og Lene byttet på å gå spor og hjemme oss, mens Samantha så måtte følge sporet for å finne oss. Hun gjorde det kjempebra, og det er utrolig morsomt å se at hun etterhvert skjønner hvor nyttig den nesa kan være.

I går gjorde vi de første, små eksperimentene ved å gjemme litt mat (strimlede griseører, namm!) ute i bakgården som Samantha så måtte finne. Hun klare det hver gang, og resten av dagen gikk hun rundt og snuste på alt som var. I dag etter turen i skogen var hun kjempesliten, og det er helt tydelig å se at det er noen nye hjerneceller som nå er aktivert oppe i det søte, lille hodet.

Jeg har veldig lyst til å fortsette å trene spor og bruks.., og hvem vet, kanskje kan Samantha bli en orntlig redningshund en dag! Her er en god link til hvordan man kan begynne å trene spor.


comments powered by Disqus