Siste kveld på valpeskolen


onsdag 8. februar 2006 Off topic

I dag var siste kvelden på valpekurset. Det var surt vær, men Samantha var veldig flink, og etter å ha ruuulet på gullerot-løpet, og klart oss ganske bra på slalomen, så kunne vi til slutt stolt motta diplomet for vel gjennomført lydighets- og sosialiseringskurs.

"Boff, voff-voff [ikke mulig å gjengi] voooff", sier Samantha i en kommentar, som omtrent betyr: "Aktive valper har til tider vært et hardt kurs, særlig for mamma og pappa, men det har vært verdt det nå som jeg har blitt så flink til å gjøre ting på kommando."

Gratulerer til Samantha, og takk til Lill-Ann Morgan og assistentene Shiba og Rex. Lill-Ann's Hundesenter anbefales på det sterkeste. Og Kiera, Bia, Casper og Ace - Samantha kommer til å savne dere.., kanskje vi treffes igjen på et senere kurs?!

Se fotoalbumet for bilder av Kiera, Bia og Samantha siste kvelden hos Lill-Ann.


comments powered by Disqus