Guttetur Sweeden 06


tirsdag 7. februar 2006 Off topic

Heisann - hoppsann! I helgen reiste jeg for andre gang med gutta til Hagfors, for å overvære WRC Uddeholm Sweedish Rally 2006. Det var en jättetrevlig tur med mye gøy, selv om det var sprengkaldt - 15 minus er kaldt når du står midt inne i dom svenska skogorna og venter på at etappen snart skal begynne.

For de norske førerne var helgen, som de fleste sikkert har fått med seg, ingen stor suksess. Man visste aldri når Petter kom kjørende, siden starteren kun gjorde jobben sin når den hadde lyst. Det pinligste øyeblikket var på lørdags kvelden, da vi sto og skulle se sprint etappen på en motorstadion i Hagfors. Petter kjørte hele 30 meter før han braste inn i rekkverket og slo i stykker styringa. Når du kun kan svinge til venstre så er det ikke lett å kjøre særlig fort.

Ellers vil jeg få takke så hemst mycke för laget til alle som var med. Jeg gleder meg forøvrig veldig til å se det som ble filmet.., kanskje kommer det en smakebit av den her etterhvert?!

De som var med, foruten meg selv:

  • Haugesunderne Leif Inge og Jon Arild
  • Stordingene Lars (Åke Carlson), Arne og Håkon
  • Den ensomme østlending Stian

comments powered by Disqus